Våra Tjänster

Sälja en fastighet

Marknadsför din bostad med hjälp av Estate Service och MLS Côte d’Azur, det mest effektiva sättet att sälja din fastighet.

Estate Service hjälper dig med försäljningen av din fastighet. Tack vare vårt kvalificerade team som är specialiserade på Franska Rivieran, är Estate Service den perfekta samarbetspartnern i ditt fastighetsprojekt.

Fri värdering

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din fastighet

Estate Service erbjuder en kostnadsfri värdering av er bostad så att ni lättare kan prissätta er fastighet på marknaden.

Mitt konto 

Konto för Säljare på den Franska Rivieran

Om ni säljer en bostad på den Franska Rivieran och ger oss förtroendet att medverka i försäljningen så kommer ni att få ett eget konto där ni kan följa våra marknadsföringsaktiviteter.

Mandat Multiple ®

Mandat MLS: Den mest effektiva metoden för att sälja din fastighet!

Mandat Multiple® är ett exklusivt försäljkontrakt där du anlitar en enda ansvarig mäklare, men har potentiella köpare från 500 olika agenturer över hela den Franska Rivieran. Detta tack vare MLS gemensamma databas där din fastighet läggs upp och som sedan kan ses av alla medlemmar i MLS Côte d’Azur.

 

www.emulis.net
 

När du skriver under ett Mandat Multiple® med din mäklare, distribueras informationen om din fastighet till alla medlemmar av MLS inom 48h. Dessa agenturer kan sedan presentera din fastighet för sina köpare, vilket ger mer publicitet för fastigheten, således fler potentiella köpare. Du behöver dock endast ha kontakt med din mäklare, denne sköter sedan alla visningar med de andra agenturerna.

När du undertecknar ett Mandat Multiple®, försäkrar Estate Service att;

  • Dela med sig av detta kontrakt och all information om fastigheten till alla agenturer som är medlemmar av MLS Côte d’Azur
  • Verifiera att informationen om fastigheten är korrekt
  • Se till att vara tillgänglig för alla visningar med kollegor frän MLS
  • Presentera för er sa fort det kommer in ett bud från en köpare, vare sig det är en direktkund eller en köpare från en annan agentur.

Att teckna ett Mandat Multiple® med Estate Service är en garanti för att sälja er fastighet pa kortast tid samt till bästa pris.