Studiolägenhet till salu i Cannes Basse Californie

Detta bildspel kräver JavaScript.

Studiolägenhet till salu i Cannes Basse Californie

Ref: FR374448

Pris: 195 000 €

Mycket charmig studiolägenhet till salu i området Basse Californie, endast ett par minuters promenad från stränderna längs Croisetten. Bostaden består av ett vardagsrum med plats för bäddsoffa och köksbord, ett modernt väl utrustat kök, samt duschrum med tvättmaskin och wc. Rymlig terrass i västerläge med öppen utsikt. Säljes med källarförråd. Perfekt som semesterbostad eller investeringslägenhet för uthyrning tack vare läget nära alla bekvämligheter.

Vänligen kontakta Linda Brodd för en visning. +33 613 66 50 69.

* * *

Om ni vill sälja er bostad i Cannes: nedan följer några anledningar till att välja «Estate Service» till er fastighetsmäklare.

PROFESSIONELL VÄRDERING AV ER EGENDOM

 Estate Service, beläget i Cannes, genomför ett stort antal transaktioner varje år. Vårt erfarna och professionella team har tillgång till en stor databas med fastigheter till salu samt information om redan sålda objekt i varje område i Cannes. Med hjälp av detta verktyg kan vi uppskatta värdet av er fastighet i en ständigt föränderlig marknad. För att övertyga er om vår kompetens eller för att ge er en uppfattning om marknaden, kontakta oss via e-post, per telefon eller besök vårt kontor för att boka ett möte.

FLERTALET AKTIVA KÖPARE

Det finns stora chanser att vi redan har en potentiell köpare i vår portfölj som vi följer under flera veckor eller månader. Så fort vi har lagt ut er fastighet till försäljning så kommer vi att informera de kunder som kan vara intresserade av er bostad. Vi studerar noggrant våra kunders önskemål och behov innan vi bokar en visning. Eftersom allas tid är dyrbar är det viktigt att besöken är relevanta.

SYNLIGHET

Fastighetsmäklare «Estate Service» har två kontor strategiskt placerade i Cannes. Det ena ligger i området Palm Beach på adressen 2 Place de l’Etang, medan det andra ligger i området Basse Californie på 42 avenue Marechal Juin, den stora infartsleden till centrum.

Vår synlighet sträcker sig över nätet: din egendom kommer omedelbart att presenteras på vår webbplats, tillsammans med flertalet professionellt tagna bilder, fullständiga uppgifter samt läget av bostaden. Den kommer också att marknadsföras på de stora franska fastighetsportalerna, bland annat;

·         explorimmo.com

·         seloger.com

·         logic-immo.com

·         leboncoin.fr

samt svenska hemsidor såsom:

·         hemnet.se

·         blocket.se

Vi annonserar på franska, engelska och svenska på våra egna hemsidor:

·         http://se.estate-service-cannes.com/sw/

·         http://svenska-maklare-franska-rivieran.com/

DET MEST EFFEKTIVA SÄTTET ATT SÄLJA: «MULTIPLE LISTING SERVICES » (MLS) GENOM ER MÄKLARE «ESTATE SERVICE».

 

Estate Service är medlem i «MLS Côte d’Azur» vilket är ett nätverk för samarbete mellan fastighetsmäklare med exklusiva mandat. En gemensam databas med exklusiva mandat ger det bästa resultatet: vi säljer omkring 70% av fastigheterna inom 3 månader, jämfört med ca 30% utan samarbete med MLS.

Detta utmärkta resultat beror på det kommersiella engagemang i vårt team varje gång en säljare ger oss en ensamrätt: registrering av bostaden inom 24 timmar i MLS databas, (som ansluter ca 500 mäklarkontor på den Franska Rivieran) användandet av de större medierna, Öppet hus – dagar, etc. Den främsta fördelen med en gemensam databas = en enda mäklare är ansvarig för besöken och all marknadsföring. En unik samarbetspartner som förhandlar i era intressen. Vare sig köparen kommer från vår egen portfölj eller via en kollega som tillhör en annan firma, så kommer er mäklare att vara engagerad genom hela försäljningsprocessen, från allra första kontakt fram till sista underskriften. Genom ett exklusivt mandat undviker ni även ‘dubbletter’ på fastighetshemsidor samt olika priser, vilket kan vara skadligt för marknadsföringen av objektet.

(84)

Dela vårt inlägg:

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.