Mycket vackert renoverad lägenhet i hjärtat av Basse Californie i Cannes!

Mycket vackert renoverad lägenhet i hjärtat av Basse Californie i Cannes

Ref: FR375073

Pris: 499 000€

Belägen i det eftertraktade distriktet Basse Californie i Cannes ligger denna magnifika lägenhet.
Lägenheten är totalrenoverad på ett mycket smakfullt och omsorgsfullt sätt av en svensk byggentreprenör för eget boende. Renoveringen är gjord i gedigna material med skandinavisk anknytning. Stor terrass i västerläge med vacker öppen utsikt över staden och delvis havsutsikt. Terrassen erbjuder, förutom den härliga utsikten, sol från strax efter lunch till sena solnedgången. Detta är ett boende för den verklige livsnjutaren, som uppskattar och värdesätter material och funktion. Fastigheten ligger ett stenkast från stranden och nära till affärer och bekvämligheter. Det finns möjlighet att köpa en parkeringsplats i garaget med förråd i anslutning denna. Fullkomlig dokumentation kring renoveringen finns och kommer att överlämnas i samband med köpet.

Kontakta Linda Brodd för en visning på +33 613 66 50 69.

* * *

Om ni vill sälja er bostad i Cannes: nedan följer några anledningar till att välja «Estate Service» till er fastighetsmäklare.

 

PROFESSIONELL VÄRDERING AV ER EGENDOM

Estate Service, beläget i Cannes, genomför ett stort antal transaktioner varje år. Vårt erfarna och professionella team har tillgång till en stor databas med fastigheter till salu samt information om redan sålda objekt i varje område i Cannes. Med hjälp av detta verktyg kan vi uppskatta värdet av er fastighet i en ständigt föränderlig marknad. För att övertyga er om vår kompetens eller för att ge er en uppfattning om marknaden, kontakta oss via e-post, per telefon eller besök vårt kontor för att boka ett möte.

FLERTALET AKTIVA KÖPARE

Det finns stora chanser att vi redan har en potentiell köpare i vår portfölj som vi följer under flera veckor eller månader. Så fort vi har lagt ut er fastighet till försäljning så kommer vi att informera de kunder som kan vara intresserade av er bostad. Vi studerar noggrant våra kunders önskemål och behov innan vi bokar en visning. Eftersom allas tid är dyrbar är det viktigt att besöken är relevanta.

SYNLIGHET

Fastighetsmäklare «Estate Service» har två kontor strategiskt placerade i Cannes. Det ena ligger i området Palm Beach på adressen 2 Place de l’Etang, medan det andra ligger i området Basse Californie på 42 avenue Marechal Juin, den stora infartsleden till centrum.

Vår synlighet sträcker sig över nätet: din egendom kommer omedelbart att presenteras på vår webbplats, tillsammans med flertalet professionellt tagna bilder, fullständiga uppgifter samt läget av bostaden. Den kommer också att marknadsföras på de stora franska fastighetsportalerna, bland annat;

·         explorimmo.com

·         seloger.com

·         logic-immo.com

·         leboncoin.fr

samt svenska hemsidor såsom:

·         hemnet.se

·         blocket.se

Vi annonserar på franska, engelska och svenska på våra egna hemsidor:

·         http://se.estate-service-cannes.com/sw/

·         http://svenska-maklare-franska-rivieran.com/

DET MEST EFFEKTIVA SÄTTET ATT SÄLJA: «MULTIPLE LISTING SERVICES » (MLS) GENOM ER MÄKLARE «ESTATE SERVICE».

 

Estate Service är medlem i «MLS Côte d’Azur» vilket är ett nätverk för samarbete mellan fastighetsmäklare med exklusiva mandat. En gemensam databas med exklusiva mandat ger det bästa resultatet: vi säljer omkring 70% av fastigheterna inom 3 månader, jämfört med ca 30% utan samarbete med MLS.

Detta utmärkta resultat beror på det kommersiella engagemang i vårt team varje gång en säljare ger oss en ensamrätt: registrering av bostaden inom 24 timmar i MLS databas, (som ansluter ca 500 mäklarkontor på den Franska Rivieran) användandet av de större medierna, Öppet hus – dagar, etc. Den främsta fördelen med en gemensam databas = en enda mäklare är ansvarig för besöken och all marknadsföring. En unik samarbetspartner som förhandlar i era intressen. Vare sig köparen kommer från vår egen portfölj eller via en kollega som tillhör en annan firma, så kommer er mäklare att vara engagerad genom hela försäljningsprocessen, från allra första kontakt fram till sista underskriften. Genom ett exklusivt mandat undviker ni även ‘dubbletter’ på fastighetshemsidor samt olika priser, vilket kan vara skadligt för marknadsföringen av objektet.

(19)

Dela vårt inlägg:

Kommentera