Lägenhet – Cannes – Montrose – Franska Rivieran

    template-estateserice 04                                                                                   English version Estate Service Real Estate in Cannes  fastighetsmäklare i cannes Köpa hus i Cannes 

Lagenhet--Cannes--Montrose--Franska-Rivieran-Provence.jpg Lagenhet--Cannes--Montrose--Franska-Rivieran-Provence-b.jpg
Lägenhet – Cannes – Montrose – Franska Rivieran

Fantastisk lägenhet belägen i ett inhägnat residens med stor pool och tennisbana i Cannes – Montrose. Residenset ligger omgivet av en blomstrande park i ett mycket lugnt och trevligt område. Bostaden erbjuder en stor terrass på 20m² med storslagen utsikt över Esterbergen, Le Suquet och havet. Det finns även en terrass på 10m² vid köket. Sovrum med en suite dushrum samt utgång till den stora terrassen. Mycket rymligt och ljust vardagsrum som också leder ut till terrassen. Två källarförråd och en privat parkering i garage säljes med lägenheten.

 

Ref SIA : FR94871

Vill ni ha mer information om denna lägenhet, var god kontakta Linda Brodd pâ +33 (0)6 13 66 50 69 – Kontakta oss

Badge Facebook Estate Service Cannes Provence Franska Rivie
Om ni vill sälja er bostad: nedan följer några anledningar till att välja « Estate Service » till er fastighetsmäklare i Cannes.

PROFESSIONELL VÄRDERING AV ER EGENDOM

Vårt erfarna och professionella team har tillgång till en stor databas för att bestämma det rätta värdet på din fastighet i en ständigt föränderlig marknad. För att övertyga er om vår kompetens eller för att ge er en uppfattning om marknaden, kontakta oss via e-post eller per telefon. Endast ett besök i din bostad kan ge oss möjlighet att bedöma dess värde.

FLERTALET AKTIVA KÖPARE

Det finns stora chanser att vi redan har en potentiell köpare i vår portfölj som vi har följt under flera veckor eller månader. När du har bokat tid med oss för värdering av din fastighet kommer vi att informera de kunder som skulle kunna vara intresserade av din bostad. Slutligen kommer du säkert att uppskatta att vi noggrant studerar de önskemål och behov som våra köpare har: eftersom allas tid är dyrbar, vill vi vara säkra på att våra visningar är relevanta.

SYNLIGHET

Vår synlighet sträcker sig över nätet: din egendom kommer omedelbart att presenteras på våra olika hemsidor; www.estateservice.fr, www.http://en.estate-service-cannes.com, http://se.estate-service-cannes.com och www.fnaim.fr tillsammans med flertalet professionellt tagna bilder, fullständiga uppgifter samt läget av bostaden. Den kommer också att marknadsföras i de stora franska fastighetsportalerna: explorimmo.com; immovision.com; openmedia.com …

DET MEST EFFEKTIVA SÄTTET ATT SÄLJA: « SERVICE INTER AGENCES » (SIA) GENOM ER MÄKLARE « ESTATE SERVICE»

Estate Service är medlem i « Service Inter Agence » (SIA), vilket är en organisation för samarbete mellan agenturer med exklusiva mandat. SIA arbetar enligt principerna i den amerikanska « Multiple Listing Service » (MLS): fördelning av exklusiva mandat mellan professionella fastighetsmäklare. 70 olika fastighetsbyråer i Cannes är medlemmar i SIA. En gemensam lista med exlusiva mandat ger det bästa resultatet: vi säljer 70% av fastigheterna inom 3 månader, jämfört ca 35% utan samarbete med SIA. Detta utmärkta resultat beror på det kommersiella engagemang i vårt team varje gång ett exklusivt mandat anförtros till oss: registrering av din bostad inom 24 timmar på SIAs databas (som arbetar på principerna för den amerikanska Multiple Listing Service (MLS) och ansluter 460 ombud på den franska Rivieran), användandet av de större medierna, ‘Öppet hus’-dagar, etc. Den främsta fördelen med en gemensam lista = en enda mäklare är ansvarig för besöken och all marknadsföring. En unik samarbetspartner som förhandlar i era intressen. Mäklaren kommer att vara engagerad genom hela proceduren, från allra första kontakt fram till sista underskriften. Genom ett exklusivt kontrakt undviker ni även ‘dubletter’ på fastighetshemsidor samt olika priser, vilket kan vara skadligt för marknadsföringen av objektet.

 

    template-estateserice 04                                                                                   English version Estate Service Real Estate in Cannes  fastighetsmäklare i cannes Köpa hus i Cannes 

(11)

Dela vårt inlägg:

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.