ESTATE SERVICE på Fair Media International fastighetsmässa i Malmö

 

 

Real-Estate-Exhibition.jpg

 

ESTATE SERVICE på Fair Media International fastighetsmässa i Malmö

 

Den 19-20 mars 2011 befinner vi oss i Malmö på fastighetsmässa för utlandsboende. Det är Fair Media International AB som sedan 7 år tillbaka arrangerar fastighetsmässor i Norden för köp av bostäder utomlands. 
Mycket tyder på att ekonomin är på väg uppåt samt att kronan stärkts I förhållande till Euron. Det är med andra ord bra köpläge för svenskar som vill investera i en bostad på Franska Rivieran. Prisnivån på bostäder längs Franska Rivieran ligger fortfarande relativt stabilt efter finanskrisen, men eftersom efterfrågan på fastigheter har ökat mycket sedan 2009 så kan det vara en god idé att investera i en bostad innan priserna ökar.  Tid och plats för mässan är: Slagthuset, Jörgen Kocksgatan 7A. 10.30-17.00. Denna mässa är en marknadsplats för utställare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till framtida köpare. Utställarna kommer från över 20 olika länder och det är en blandning av fastighetsmäklare, byggmästare, markägare samt andra företag som är relaterade till fastighetsbranschen.

Inträdet är gratis och en broschyr delas ut till varje besökare vid entrén, med information om var utställarna har sina montrar samt vilka länder de representerar. Det finns en restaurang på mässan där det serveras mat från olika länder. Behöver man barnpassning så finns möjlighet att lämna barnen i Kids Corner för att i lugn och ro kunna besöka montrar eller lyssna på seminarier. Det arrangeras olika seminarier om bland annat skattekonsekvenser vid köp av bostad utomlands, lånemöjligheter etc.

Välkomna!

Estate Service i cannes Franska Rivieran Mäklare Frankrike

 

 

    template-estateserice 04                                                                                   English version Estate Service Real Estate in Cannes  fastighetsmäklare i cannes Köpa hus i Cannes 

(15)

Dela vårt inlägg:

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.