Cannes Palm Beach havsfront – lägenhet till salu med vacker havsutsikt Franska Rivieran

Cannes Palm Beach havsfront – lägenhet till salu med vacker havsutsikt – Franska Rivieran
682 000 Euros – Réf :
FR164568

Cannes-Palm-Beach-havsfront---lagenhet-till-salu-med-vacke.jpg Cannes-Palm-Beach-havsfront---lagenhet-till-salu--copie-1.jpg

Precis vid stranden i området Palm Beach i Cannes, vacker lägenhet till salu om 65 m². Vardagsrum med öppet kök samt terrass, sovrum med balkong, badrum och wc. Säljes med parkeringsplats i garage samt källarförråd. För mer information vänligen kontakta Linda Brodd på: 08 – 511 691 19 eller 0033 – (0)6 13 66 50 69.

 

För mer information vänligen kontakta Linda Brodd på: 08 – 511 691 19 eller 0033 – (0)6 13 66 50 69.

  linda

 

 

Badge Facebook Estate Service Cannes Provence Franska Rivie

Om ni vill sälja er bostad i Cannes: nedan följer några anledningar till att välja « Estate Service » till er fastighetsmäklare.
PROFESSIONELL VÄRDERING AV ER EGENDOM

Estate Service, beläget i Nice, genomför ett stort antal transaktioner varje år.
Vårt erfarna och professionella team har tillgång till en stor databas för att bestämma det rätta värdet på din fastighet i en ständigt föränderlig marknad. För att övertyga er om vår kompetens eller för att ge er en uppfattning om marknaden, kontakta oss via e-post eller per telefon eller besök vårt kontor för ett möte. Endast ett besök i din bostad kan ge oss möjlighet att bedöma dess värde.
FLERTALET AKTIVA KÖPARE

Det finns stora chanser att vi redan har en potentiell köpare i vår portfölj som vi följer under flera veckor eller månader. När ni har bokat tid hos oss kommer vi att informera de kunder som kan vara intresserade av er bostad. Slutligen kommer ni säkert att uppskatta att vi noggrant studerar de önskemål och behov som våra köpare har: eftersom allas tid är dyrbar, vill vi vara säkra på att våra besök är relevanta.
SYNLIGHET

Fastighetsmäklare « Estate Service » är belägen på  2, place de l’Etang  i Cannes.

Vår synlighet sträcker sig över nätet: din egendom kommer omedelbart att presenteras på vår webbplats, tillsammans med flertalet professionellt tagna bilder, fullständiga uppgifter samt läget av bostaden.
Den kommer också att marknadsföras i de stora franska fastighetsportalerna: explorimmo.com; immovision.com; openmedia.com, leboncoin, samt svenska hemsidor såsom bovision och annonsera. Vi annonserar på franska, engelska och svenska på våra egna hemsidor: www.immocannes.eu, www.estateservice.co.uk, http://se.estate-service-cannes.com, www.estate-service-franska-rivieran.com…
DET MEST EFFEKTIVA SÄTTET ATT SÄLJA: « SERVICE INTER AGENCE » (MLS) GENOM ER MÄKLARE «ESTATE SERVICE ».

En gemensam lista med exlusiva mandat ger det bästa resultatet: vi säljer 70% av fastigheterna inom 3 månader, jämfört ca 35% utan samarbete med MLS. Detta utmärkta resultat beror på det kommersiella
engagemang i vårt team varje gång ett exklusivt mandat ges till oss: registrering av din bostad inom 24 timmar på MLSs databas (som arbetar på principerna för den amerikanska Multiple Listing Service (MLS)
och ansluter ca 500 ombud på den franska Rivieran), användandet av de större medierna, ‘Öppet hus’-dagar, etc. Den främsta fördelen med en gemensam lista = en enda mäklare är ansvarig för besöken och all marknadsföring. En unik samarbetspartner som förhandlar i era intressen. Mäklaren kommer att vara engagerad genom hela proceduren, från allra första kontakt fram till sista underskriften. Genom ett exklusivt
kontrakt undviker ni även ‘dubletter’ på fastighetshemsidor samt olika priser, vilket kan vara skadligt för marknadsföringen av objektet.

 
MLS-Cote-d-Azur-vilket-ar-en-organisation-for-samarbete-.jpg SERVICE INTER AGENCES 06

Estate Service är medlem i « MLS Côte d’Azur » vilket är en organisation för samarbete mellan agenturer med exklusiva mandat. SMLS arbetar enligt principerna i den amerikanska

« Multiple Listing Services 06 » (MLS 06): fördelning av exklusiva mandat mellan näringsidkare. Omkring 80 olika fastighetsbyråer i Cannes är medlemmar i SIA.

(28)

Dela vårt inlägg:

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.