2-rumslägenhet till salu i Basse Californie Cannes

2-rumslägenhet till salu i Basse Californie Cannes

Vardagsrum


2-rumslägenhet till salu i Basse Californie Cannes

Vardagsrum


2-rumslägenhet till salu i Basse Californie Cannes

Vardagsrum


2-rumslägenhet till salu i Basse Californie Cannes

Sovrum


2-rumslägenhet till salu i Basse Californie Cannes

Kök


2-rumslägenhet till salu i Basse Californie Cannes

Badrum

2-rumslägenhet till salu i Basse Californie Cannes

Pris: 450 000€, Cannes Basse Californie

Ref: FR359982

2-rumslägenhet till salu i Basse Californie Cannes

Terrass

Cannes i den eftersökta sektorn av Basse Californie, kom för att upptäcka denna rymliga 2 rumslägenhet på 67 m² belägen i ett lyxigt residens nära Croisetten och shoppinggatan Rue d’Antibes.
Vyn från lägenheten sträcker sig över parken och havet.
Det är möjligt att omvandla den till 3 rumslägenhet.

Bostaden består av en hall, ett vardagsrum med utgång till en vacker terrass, ett stort sovrum, ett badrum, ett separat toalett, ett fullt utrustat kök.
Säljs med ett förråd och en stor parkeringsplats i garaget.

* * *

Om ni vill sälja er bostad i Cannes: nedan följer några anledningar till att välja «Estate Service» till er fastighetsmäklare.

PROFESSIONELL VÄRDERING AV ER EGENDOM

Estate Service, beläget i Cannes, genomför ett stort antal transaktioner varje år. Vårt erfarna och professionella team har tillgång till en stor databas för att bestämma det rätta värdet på din fastighet i en ständigt föränderlig marknad. För att övertyga er om vår kompetens eller för att ge er en uppfattning om marknaden, kontakta oss via e-post eller per telefon eller besök vårt kontor för ett möte. Endast ett besök i din bostad kan ge oss möjlighet att bedöma dess värde.

FLERTALET AKTIVA KÖPARE

Det finns stora chanser att vi redan har en potentiell köpare i vår portfölj som vi följer under flera veckor eller månader. När ni har bokat tid hos oss kommer vi att informera de kunder som kan vara intresserade av er bostad. Slutligen kommer ni säkert att uppskatta att vi noggrant studerar de önskemål och behov som våra köpare har: eftersom allas tid är dyrbar, vill vi vara säkra på att våra besök är relevanta.

SYNLIGHET

Fastighetsmäklare «Estate Service» är belägen på 2, place de l’Etang i Cannes.

Vår synlighet sträcker sig över nätet: din egendom kommer omedelbart att presenteras på vår webbplats, tillsammans med flertalet professionellt tagna bilder, fullständiga uppgifter samt läget av bostaden. Den kommer också att marknadsföras i de stora franska fastighetsportalerna:

·         explorimmo.com

·         immovision.com

·         openmedia.com

·         leboncoin

samt svenska hemsidor såsom:

·         bovision

·         annonsera

Vi annonserar på franska, engelska och svenska på våra egna hemsidor:

·         http://se.estate-service-cannes.com/sw/

·         http://svenska-maklare-franska-rivieran.com/

DET MEST EFFEKTIVA SÄTTET ATT SÄLJA: «SERVICE INTER AGENCE» (MLS) GENOM ER MÄKLARE «ESTATE SERVICE».

En gemensam lista med exklusiva mandat ger det bästa resultatet: vi säljer 70% av fastigheterna inom 3 månader, jämfört ca 35% utan samarbete med MLS.

Detta utmärkta resultat beror på det kommersiella engagemang i vårt team varje gång ett exklusivt mandat ges till oss: registrering av din bostad inom 24 timmar på MLSs databas (som arbetar på principerna för den amerikanska Multiple Listing Service (MLS) och ansluter ca 500 ombud på den Franska Rivieran), användandet av de större medierna, Öppet hus – dagar, etc. Den främsta fördelen med en gemensam lista = en enda mäklare är ansvarig för besöken och all marknadsföring. En unik samarbetspartner som förhandlar i era intressen. Mäklaren kommer att vara engagerad genom hela proceduren, från allra första kontakt fram till sista underskriften. Genom ett exklusivt kontrakt undviker ni även ‘dubbletter’ på fastighetshemsidor samt olika priser, vilket kan vara skadligt för marknadsföringen av objektet.

SERVICE INTER AGENCES 06

Estate Service är medlem i «MLS Côte d’Azur» vilket är en organisation för samarbete mellan agenturer med exklusiva mandat. MLS arbetar enligt principerna i den amerikanska

«Multiple Listing Services 06» (MLS 06): fördelning av exklusiva mandat mellan näringsidkare. Omkring 80 olika fastighetsbyråer i Cannes är medlemmar i SIA.

(65)

Dela vårt inlägg:

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.